miércoles, 12 de mayo de 2010

Una mica d'història.....

La Carnisseria Sagarra va començar l'any 1956 al Carrer Major de Sant Cugat del Vallès un dia de Sant Anton, amb Núria Casulleres i Jaume Sagarra, tres mesos abans de casar-se. Van començar el negoci amb un colmado dedicat a l'elaboració i producció de porc, i al 1960 van canviar l'activitat a Carnisseria i pollaria, traslladant el negoci al Carrer Endevallada 22 on es troba actualment, va ser la primera Carnisseria s'obria fora del mercat. Les coses van anar tant bé, que el dia 23 de Febrer del 1987 s'obria una segona botiga al Carrer Fransesc Moragas número 13.
Actualment, la carnisseria segueix sent un negoci familiar ja que la porta la filla de la Núria i el Jaume, Maria Merçè, el seu gendre Àngel, i la tercera generació, els seus dos nets Jaume i Maria.
La carnisseria s'especialitza amb la criança de la vedella natural, els xais de Terol i els cabrits del Sur d'Espanya, i on també tenim una secció de porc i pollastre.

No hay comentarios:

Publicar un comentario